Raittiriihi – asiaa vaikuttavuudesta

Aika: keskiviikko 5.12. klo 9-14
Paikka: Lepolan talo, Kappalaisentie 49, Hausjärvi

Raittiriihi – ideoita ja inspiraatiota, verkostoja ja viestintää

Raittiriihi on hankkeiden toteuttajien yhteinen tapaaminen, jossa voitte kertoa toiminnastanne ja tapahtumistanne, vaihtaa kuulumisia ja etsiä yhteistyökumppaneita. Tarkoituksena on verkostoitua ja lisätä maaseuturahaston hankkeiden yhteistyötä.

Tapaamme nyt toista kertaa. Alustuksena tällä kertaa tärkeää asiaa vaikuttavuudesta ja sen viestimisestä! Kouluttajana Heidi Korva, Communiké.

Ohjelma:

klo 9.00 Tervetuloa

klo 9.15 Vaikuttavuus esiin – mitä, missä, miten ja miksi? Heidi Korva, Communiké
Heidi Korva on yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestinnän osaaja, joka haluaa tehdä asiakkaistaan innostavia ja vakuuttavia viestijöitä. Hän tekee töitä erityisesti järjestöjen, yhteiskunnallisten yritysten ja muiden yleishyödyllisten toimijoiden kanssa. Viestinnän ammattilaisten ProCom ry on palkinnut Heidin Vuoden viestintäammattilainen 2015 -tittelillä.

klo 11.30 Lounas (omakustanteinen, 13 euroa/hlö)

klo 12.30 Raittiriihi – Hankkeiden kuulumiset, verkostoituminen

Ilmoittautuminen 23.11.2018 mennessä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK2M7VSkhcO9tHyylthh6ItQa_96czD0d5y45rjDkf5Lb7-A/viewform

Tulosta päivän ohjelma TÄSTÄ.

Lisätietoja:
Ulla Harju, tiedottaja/Hämeenraitti
puh. 040 5312 153
tiedottaja@linnaseutu.fi

RAITTIRIIHI – IDEOITA JA INSPIRAATIOTA, VERKOSTOJA JA VIESTINTÄÄ!

Raittiriihi on hanketoteuttajien yhteinen tapaaminen, jossa hanketoimijat voivat kertoa toiminnastaan ja tapahtumistaan, vaihtaa kuulumisia ja etsiä yhteistyökumppaneita. Tarkoituksena on verkostoitua ja lisätä maaseuturahaston hankkeiden yhteistyötä. Raittiriihi on tarkoitettu ensisijaisesti maaseutuohjelmasta rahoitettujen maakunnallisten tai kahden maakuntamme alueella toimivien hankkeiden vetäjille, mutta myös muut hankkeet ovat tervetulleita mukaan. Paikalla on lisäksi edustus Hämeen ELY-keskuksesta sekä Leader-ryhmistä.