Selväkielen koulutus – unohda kapula!

4.7.2018

Hämeenraitti kutsuu:

Selväkielen koulutus – unohda kapula! keskiviikkona 10.10.2018 klo 13-16 Sokos Hotel Vaakunassa, Possentie 7, Hämeenlinna. Kouluttajana Kielipoliisi Riitta Suominen.

Toiveuusinta!

Miten voimme vähentää kapulakieltä virkamiesten ja hankkeiden viestinnässä? Miten meidän kannattaa viestiä, että sanoma menee perille? Miten somessa kannattaa viestiä selkeästi?

Tervetuloa kuuntelemaan selväkielen koulutusta Hämeenlinnaan. Kouluttajana toimii Kielipoliisinakin tunnettu FM Riitta Suominen.

Riitta Suominen on viestinnän ja verkkotoiminnan asiantuntija. Hän tarjoaa käytännön vinkkejä, kuinka kapulakieli käännetään ymmärrettäväksi selkosuomeksi. Suominen on kirjoittanut viestinnän oppaita ja toimii aktiivisesti asiantuntijana erilaisissa sosiaalisen median kanavissa.

Koulutus alkaa klo 13.00 ja päättyy klo 16.00. Nautimme välissä iltapäiväkahvit.

Koulutus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan tästä >> https://los.fi/Kielipoliisi-ilmoittautuminen
Tilaisuudessa on rajattu yleisömäärä, joten toimi nopeasti! Kerro myös mahdollisesta peruutuksesta heti Hämeenraitin tiedottaja Ulla Harjulle: tiedottaja@linnaseutu.fi tai puh. 040 5312 153.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Hämeenraitti sekä Hämeen ELY-keskuksen luonnonvarayksikkö.