Raittiriihi

4.7.2018

Hämeenraitti kutsuu:

Tervetuloa maaseuturahaston hankkeiden ensimmäiseen yhteiseen tapaamiseen ja foorumiin, Raittiriiheen perjantaina 24.8.2018 klo 9.30-12 Tuuloksen Kapakanmäelle, os. Lahden valtatie 206, 14810 Hämeenlinna.

Raittiriihi on hämäläistem hanketoteuttajien yhteinen tapaaminen, jossa hanketoimijat voivat kertoa toiminnastaan ja tapahtumistaan, vaihtaa kuulumisia ja etsiä yhteistyökumppaneita. Tarkoituksena on verkostoitua ja lisätä maaseuturahaston hankkeiden yhteistyötä. Raittiriihi on tarkoitettu ensisijaisesti maaseutuohjelmasta rahoitettujen maakunnallisten tai kahden maakuntamme alueella toimivien hankkeiden vetäjille, mutta myös muut hankkeet ovat tervetulleita mukaan. Paikalla on lisäksi edustus Hämeen ELY-keskuksesta sekä Leader-ryhmistä.

Tapaamisissa annetaan puheenvuoro teille hanketoteuttajille. Varautukaa siis esittelemään hankkeenne suullisesti muutaman minuutin (max 5 min.) ajan ja kertomaan, mitä ajankohtaista teillä on meneillään tai mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Voitte myös kertoa, jos tarvitsette apua muilta tahoilta. Haluamme lisäksi kuulla, mitä toivotte tulevaisuudessa näiltä tapahtumilta.

Saamme myös tervehdyksen Keski-Suomesta Pöllöparlamentilta, jossa tällaisia hankkeiden yhteisiä tapaamisia on toteutettu jo vuosia, ja kuulemme hienoja esimerkkejä hankkeiden yhteistoiminnasta. Lisäksi Hämeenraitin tiedottaja Ulla Harju kertoo, miten voitte hyödyntää Hämeenraitin toimintaa omassa viestinnässänne.

Ilmoittaudu mukaan 10.8.2018 mennessä seuraavasta linkistä >> https://los.fi/RaittiRiihi

Ohjelma:

klo 9.00   Aamukahvit ja pientä suolaista

klo 9.30   Keskisuomalaisen Pöllöparlamentin tervehdys
Pöllöparlamentin toiminta: Idea ja esimerkkejä toiminnasta
tiedottaja Jenni Tiainen, Keski-Suomen viestintähanke

klo 9.50  Hämeenraitti hankeviestinnän tukena
tiedottaja Ulla Harju, Hämeenraitti

klo 10.00 -> Hankkeiden esittelykierros ja kuulumiset
Vapaata keskustelua, verkostoitumista

Tulosta päivän ohjelma tästä >>

Lisätiedot:
tiedottaja Ulla Harju, Hämeenraitti
puh. 040 5312 153
tiedottaja@linnaseutu.fi