Rastilan ja Kilpiälän kyläyhdistys

 

 

 

 

Kylän

historiaa

 

 

Kuva-

galleria

 

 

YHDISTYKSEN ESITTELY

Rastilan-Kilpiälän kyläyhdistys ry on perustettu 4.7.1989. Kyläyhdistykseen kuuluvat kaikki Rastilan ja Kilpiälän kylän alueella  olevat taloudet ilman erillistä liittymismenettelyä tai liittymismaksua.

Kyläyhdistyksen tarkoituksena on kehittää kyläyhdistystoimintaa ja tarjota kyläläisille kanava oman kylän asioihin vaikuttamiselle. Kylätoiminnan tukikohtana toimii Rastilan-Kilpiälän kylätupa jota vuokrataan myös ulkopuoliseen käyttöön varainhankinnan tarkoituksessa. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä yhdistyksen varoja käytetään yhdistystoiminnan kulujen kattamiseen, kylätuvan ylläpitoon ja kylien yhteistoiminnan kehittämiseen.

Oma kylätupa antaa mahdollisuuden järjestää kyläyhdistyksen toiminnan vaatimia tilaisuuksia, kuten kokouksia, pikkujouluja ja muuta yhteisöllisyyttä lisäävää toimintaa. Kylätupa on myös kyläläisten henkilökohtaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä suosittu paikka.

Kylätupa on Janakkalan kunnan omistuksessa ja on luovutettu määräajoin uusittavalla hallinta ja käyttösopimuksella Rastilan-Kilpiälän kyläyhdistykselle. Tällä tavoin Janakkalan kunta on arvokkaalla panoksellaan mukana turvaamassa kylätoiminnan tulevaisuutta.

 

 

Rastilan ja Kilpiälän kyläyhdistys 2012