kalvolaseuraKalvola-Seura on muutaman alkuvuoden jälkeen vakiinnuttanut toimintansa. Kirkon vieressä sijaitseva kotiseutumuseo on avoinna kesäsunnuntaisin juhannusta lukuunottamatta jumalanpalveluksen jälkeen kello kahteen saakka. Kesäkauden avajaistilaisuudessa ja heinäkuussa Pyhän Olavin päivänä on tavaksi tullut tarjota kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen. Kesäkuussa jumalanpalveluksen yhteydessä on viety kukkalaite Emmanuel Kanajärven muistokivelle hautausmaalle.

Erittäin suosittuja yleisöluentoja on pidetty aiheina Kalvolan historian eri osa-alueet. Yhteistyötä eri toimijoiden kanssa on tehty aktiivisesti.

Kalvolan kunta lahjoitti kuntaliitoksen yhteydessä Kalvolan historia -teokset seuralle. Niitä ja muutakin aineistoa on myytävänä vielä tulevinakin vuosina. Uusi isännänviiri on myös myytävänä.

Uusia jäseniä olemme saaneet lisää joka vuosi sitä mukaa kun kalvolalaiset ovat tutustuneet toimintaamme. Kalvola-Seura pyrkii tallentamaan sekä perinnettä että nykypäivän elämää, kehittämään kulttuurityötä ja lisäämään kalvolalaisten ja Kalvolaan muuttavien kotiseudun tuntemusta.

www.linnaseutu.fi/kalvolaseura